Tervetuloa lukemaan blogiani!

Olet erittäin tervetullut lukemaan uutta blogiani, johon pyrin sisältämään kaikenlaista materiaalia. Kirjoitusvauhti ei varmasti ole päätä huimaava, mutta silloin kuin asiaa tulee, niin silloin voi olla että sitä materiaalia tulee sitten enemmänkin. No, mennään vähän fiiliksen mukaan, ilman aikataulutettuja paineita oikeastaan mistään kirjoittamisesta.

Olen aikaisemminkin kirjoitellut omaa blogia, mutta aiheena oli silloin toinen intohimoni, eli jääkiekko. Se on edelleenkin toinen intohimoni, mutta aktiiviuran jälkeen en ole enää pahemmin harrastanut lajia muuten kuin silloin tällöin. Enemmänkin olen ollut kiinnostunut aiheesta penkkiurheilijan näkökulmasta. Toki urheiluun liittyy todella paljon myös semiotiikkaa ja tulet varmasti yllättymään missä kaikkialla sitä oikein onkaan.

semiotiikka

Tänä päivänä penkkiurheilijallakin on oikein kissanpäivät, sillä otteluita tulee monesta eri liigasta useampia ja useaan eri aikaan. Mutta siitä lisää hieman myöhemmin. Olet siis tervetullut lukemaan erilaisia juttujani, jotka ovat kaikki omia kirjoituksiani, eli en käytä muita kirjoittajia.

Yritän pitää jutut lyhyenä mutta ytimekkäänä ja silloin kuin asiaa on, niin asiaa tulee asiallisesti eri näkökulmista ja asioita pohtien ja tarkastellen. Semiotiikka on erittäin laaja ala, joten asiaa varmasti riittää yllin ja kyllin. Toivottavasti jaksat kiinnostuneena lukea tekstejäni ja olla rohkeasti eri mieltä.

Paljon olisi varmasti sanottavaa yhdestä jos toisestakin asiasta, mutta pidetään tämä blogin nyt siinä suunnassa että se pääfokus olisi nimenomaan semiotiikassa. Pyrin tässä blogissa myös avaamaan tämän termin hieman paremmin kaikille lukijoille, sillä monelle lukijalle kyseinen termi taitaa olla lähinnä ihan hepreaa. Jota se toki ei ole, vaikka tavallaan on. No, tulet huomaamaan miten asia on lopulta.

Joten vielä kerran, olet enemmän kuin tervetullut seuraamaan blogiani, toivottavasti viihdyt kanssani upean aiheen parissa. Oikein antoisia lukuhetkiä myös sinulle, arvoisa lukija!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *